0
olimpijske igre

FOTO: OKS

MNOGI IH POREDE, ALI BOGDANOVIĆEVA ISTIČE: Ja sam Tijana, imam svoje rezultate, a Milica je Milica!

Objavljeno: 20.07.21 u 15:49

Odbrojavanje je uveliko počelo. Olimpijske igre nam kucaju na vrata, a prognoze za sprske sportiste su sjajne.

Očekuje se mnogo medalja, a jedna od glavnih nada je svakako mlada Tijana Bogdanović, koja već ima srebro sa Olimpijskih igara.

Da li je vreme za korak dalje, da li je zadovoljna svojom formom i zašto se ne smatra naslednicom Milice Mandić – o svemu tome govorila je Tijana za Meridian sport.

Za početak, koji je to glavni cilj u Japanu?

– Za mene je najvažnije da ispunim svoj zadatak i sve ono što smo radili i trenirali u Srbiji, želim da ispunim taj zadatak i ispoštujem dogovorenu taktiku sa trenerom, to će me zaista učiniti zadovoljnom. Mislim da bi to bilo i dovoljno za neki dobar i veliki rezultat – rekla je Bogdanovićeva.

Milica Mandić je nedavno izjavila da Srbija i te kako može da računa na mlade nade tekvondoa, a Tijana ističe da se ne smatra njenom naslednicom.

Ne osećam pritisak, ja sam Tijana Bogdanović, imam svoje rezultate, a Milica je Milica. Ona ima zlatnu olimpijsku medalju, što je stvarno neverovatno, tako da se nadam da ću moći da ispravim grešku sa prošlih Igara i nadam se da će to sve biti kako treba – rekla je Tijana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter