0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MARKO DOCIĆ: „Moji saigrači jedva čekaju da sutra izađu na teren“! (FOTO)

Objavljeno: 20.07.21 u 19:42

Danas je održana konferencija na kojoj se javnosti obratio kapiten Čukaričkog i pričao o predstojećem duelu sa Sumgaitom. 

Kapiten je pozvao sve koji su u mogućnosti da dođu i pomognu klubu.

„Pred nama su veoma teške utakmice, prvo sutrašnja, a potom i ona u Azerbejdžanu. Rival je veoma disciplinovana ekipa koja se organizovano brani, sa pet igrača u poslednjoj liniji i veoma brzim igračima opasnim u kontrama. Sa nestrpljenjem očekujem da izađemo na teren. Biće nam potrebna podrška sa tribina i zbog toga pozivam sve ljubitelje fudbala da nam daju vetar u leđa sa tribina na našem Banovom brdu“- rekao je Docić.

Takođe je istakao da se nada da će Čukarički doći do istorijskog uspeha.

„Nadam se istorijskom uspehu, a to je plasman u treće kolo. To bi bio jedan od najvećih rezultata u novijoj klupskoj istoriji. Smatram da je prednost što igramo prvu utakmicu kod kuće i ukoliko ostvarimo pozitivan rezultat na svom terenu, može da nam bude neuporedivo lakše u revanšu“- nastavio je kapiten Čukaričkog.

Srpski igrač je naglasio da nije bilo lako prikupiti podatke o protivniku.

„Bilo je veoma teško doći do materijala vezano za aktuelni tim Sumgaita, posebno njihovih novijih duela. Većinom smo dobili snimke iz prošle sezone. Ali, znamo da su ekipa koja stoji veoma dobro, disciplinovano se brani. Pobedili smo Voždovac, ali nam je ostao žal što je rival dobio crveni karton. Iz prostog razloga, Voždovac na terenu stoji slično kao Sumgait, planirali smo da nam to bude najbolja moguća proba za evropski duel“- dodao je Marko.

Docić je dodao da je siguran u svoj tim.

„Ako budemo na svom nivou, pobeda ne bi smela da bude upitna. Činjenica je da protiv Voždovca nismo izgledali kako smo želeli, za razliku od priprema. Ipak, fudbal je živa igra, a mi nismo iskoristili neke šanse. Nadam se da ćemo se pokazati u pravom svetlu i da će se neki novi mladi igrači afirmisati i krenuti stopama prethodnika, poput Birmančevića, Kamenovića, Tedića i drugih fudbalera koji su se već otisnuli u inostranstvo“- završio je kapiten Čukaričkog.

FOTO: HOTSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter