3
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

‘DUŠMANI SU ŽELELI DA MU POMRSE KONCE’: Lalatović uživa u novoj sredini, a neprijateljima iz Srbije je poslao brutalnu poruku!

Objavljeno: 20.07.21 u 11:48

Bez obzira na sve, on uživa u novoj sredini.

Nema sumnje da je Nenad Lalatović jedan od najtalentovanijih srpskih trenera, ali i jedan od onih koji na sebe privlači najviše pažnje gde god da se nalazi. Nakon dugogodišnjeg sticanja iskustva u Superligi Srbije, temperamentni stručnjak je dobio ponudu iz inostranstva, koju naravno, nije želeo da odbije.

Pre mesec dana, Lalatović je sa ‘Čaira’ otišao u Saudijsku Arabiju, gde je preuzeo Al Batin. Kako sam kaže, čim je stigao u novu sredinu, dušmani iz Srbije su želeli da mu pomrse konce.

Pojedinci iz Srbije šalju predsedniku Al Batina na mejl razne inserte sa mojih konferencija za štampu. Savetuju ga da dovede drugog trenera. Pokušavaju da me sabotiraju na sve moguće načine. Predsednik i ja se zajedno smejemo ovim glupostima. On je iznenađen ovakvim odnosom prema meni. Pitao je da li je moguće da imam neprijatelje iz svoje države. Nije mu jasno kako Srbi mogu da pljuju svoje, umesto da budu srećni što imaju uspešne trenere. Imam imena tih pojedinaca koji me pljuju i sramota je što to rade. Ovim pljuju po meni, Srbiji i mogu da zatvore vrata našim trenerima – rekao je Nenad Lalatović u intervjuu za “Informer”.

Lalatović je svojim neprijateljima poručio da će jednog dana postati princ Al Batina.

– Svojim dušmanima mogu da poručim da su im džaba mejlovi, džaba im sve, jači sam od svih njih. Od tih četvoro-petoro budala koji ovde zovu klub i šalju poruke, govore sve i svašta o meni. Ne vredi im. Ja ću ovde postati princ Al Batina, predsednik kluba me voli kao sina. I da znate, dušmani, dobio sam odrešene ruke da od decembra dovodim igrače koje budem želeo. Moji neprijatelji mogu da me pljuju koliko žele, a ja ću nastaviti da zarađujem milione. Nisu mi naštetili u Srbiji, neće sigurno uspeti ni u Saudijskoj Arabiji.

Popularni Lalat je sa novim klubom potpisao milionski ugovor.

Nisam zadržao sav novac za sebe. Meni ide samo 50 odsto od ugovora, ostatak sam dao stručnom štabu, jer bogat si koliko drugima daješ. U klubu sam prihvaćen od prvog dana kao da sam tamo odrastao. Predsednik kluba želi da me zadrži nekoliko godina ovde. Odgledao je mojih 30 utakmica i zato je insistirao da me dovede. Čak je rekao da se nada da ću ostati i postati princ Al Batina. Dobijaću sve veće i veće ugovore. Odnos sa igračima je sjajan. Oduševljeni su – objašnjava Lalatović.

On dodaje da mu Srbija mnogo nedostaje, ali da uživa u Saudijskoj Arabiji.

– Svi znaju koliko volim Srbiju. Mnogo mi nedostaje. Međutim, lepo sam se snašao ovde. Uživam, prija mi sunce, klima. Ovo je sjajna zemlja za miran život i rad. Spreman sam za nove pobede – zaključuje Lalatović.

0
0

3 Komentara

  1. Ti si Lale uvek bio ljubimac nas sa severa! Smatramo te za najboljeg trenera u Srbiji! Želimo ti svu sreću!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter