0
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

ZATRESLA SE PREČKA, ALI NE I MREŽA: Bez golova u Surdulici!

Objavljeno: 19.07.21 u 21:08

Utakmica je završena najmanje popularnim rezultatom!

Završena je još jedna utakmica prvog kola Superlige Srbije. Veoma je zanimljivo na samom startu elitnog ranga takmičenja i prava je šteta što nije bilo golova u Surdulici. Pravdu je  na današnjem okršaju delio iskusni arbitar Novak Simović.

Snage su odmerile ekipe domaćeg Radnika i Metalca iz Gornjeg Milanovca. Bez obzira što su mreže mirovale, publika je imala priliku da sa tribina posmatra pravu takmičarsku utakmicu. Fudbaleri obe ekipe su pokazali kvalitet, a domaćinu je u drugom delu igre nedostajalo sreće da bi uspeo da zatrese protivničku mrežu.

Prvo poluvreme je pripralo gostima. Izabranici Žarka Lazetića su bili konkretniji u prvih 45 minuta, a domaćin je pružio snažan otpor. Metalac je ukupno uputio 12 udaraca na gol mladog Ranđelovića.

Prestiž je u finišu prvog dela igre propustio najbolju priliku za gostujući tim.

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKULARAN POTEZ FRANCUZA: Majstorija u režiji iskusnog tenisera! (VIDEO)

Ekipa koju sa klupe predvodi Igor Bondžulić je u četiri navrata ugrozila gol rivala. Radnik je u drugom delu igre pogodio stativu, da bi u 70. minutu prečku zatresao iskusni Nemanja Subotić.

Obe ekipe su želele pobedu, a Metalac je tokom većeg dela utakmice uspeo da kontroliše posed lopte i bude konkretniji u ofanzivi. Nema sumnje da su i domaći mogli do tri boda, jer je malo nedostajalo da u spomenutim situacijama lopta završi iza leđa gostujućeg čuvara mreže.

Radnik u narednom kolu putuje u Lazarevac, gde će ukrstiti koplja sa novajlijom u elitnom rangu – Kolubarom. Izabranici Žarka Lazetića u subotu dočekuje TSC iz Bačke Topole, koji je u prvom kolu savladao Novi Pazar rezultatom 2:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter