0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

VAZURA VRLO ZABRINUT: ‘Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika, Soči je favorit’

Objavljeno: 19.07.21 u 14:50

Generalni direktor Partizana izneo svoje utiske nakon žreba.

Žrebom u Nionu, odlučeno je da fudbalski klub Partizan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igra protiv boljeg iz duela Soči-Kesla, naravno ukoliko savlada ekipu Dunajske Strede u drugom kolu.

Crno-belima neće biti nimalo lako u trećem kolu, s obzirom da je ruski tim prethodno prvenstvo u tamošnjoj Premijer ligi okončao na petom mestu i da važi za velikog favorita protiv ekipe iz Azerbejdžana.

– Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika, ali mislima smo sada samo na utakmici sa Dunajskom Stredom, koja je u četvrtak. To je prioritet i prepreka koju moramo da pređemo! Tek onda ćemo razmišljati o novom protivniku. Mislimo da je Soči favorit u prvoj utakmici i da je jako težak protivnik, ali verujemo u našu ekipu i momke, u dobru atmosferu u Partizanu i ekipi. Pričaćemo više o toj utakmici posle ovog dvomeča koji nam predstoji u Evropi – istakao je generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura.

Mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije igraće se 5. i 12. avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter