3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ SAOPŠTIO SPISAK IGRAČA ZA KAIRAT: Mister pomalo šokirao odlukom, ovi fudbaleri neće biti u avionu!

Objavljeno: 19.07.21 u 13:18

Spisak je poslat u Nion.

U prvom kolu Superlige Srbije ekipa srpskog šampiona odigrala je nerešeno protiv Vojvodine, ali popravni ispit imaju već u sredu, kada će se sastati sa Kairatom u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabranike Dejana Stankovića čeka izuzetno dalek i naporan put u Almatiju, šest sati leta gde ih čeka ‘naoštren’ protivnik koji će svim silama pokušati da ponovi dostignuće iz 2015. godine. Trener crveno-belih će pokušati sve da uradi kako se to ne bi dogodilo, tako da je izabrao ekipu koja bi trebalo da se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, gde ih čeka bolji iz duela Alaškert (Jermenija) – Šerif (Moldavija).

Na spisku licenciranih igrača za dvomeč protiv kazahstanskog prvaka nema Alekse Vukanovića, koji je tokom priprema u Austriji izgubio status kod šefa stručnog štaba Dejana Stankovića. Pomalo začuđujuće, na spisku za ovaj dvomeč našao se i Miloš Degenek. S druge strane, igrači sa B liste su Miloš Gordić, Nikola Stanković, Željko Gavrić i Marko Lazetić.

Na spisku za Kairat se nalaze sledeći igrači:

Golmani: Borjan, Gordić i Popović.

Odbrana: Gajić, Babić, Degenek, Pankov, Dragović, Rodić, Eraković i Gobeljić.

Vezni red: N. Stanković, Ivanić, Krstičić, Kanga, Katai, Petrović, Nikolić, Gavrić, Falko, Sanogo, Srnić i Bakajoko.

Napad: Ben, Pavkov, M. Lazetić, Krstović i Dioni.

0
0

3 Komentara

  1. Veoma zanimljivo viđenje stanja u Zvezdi, ali želim da istaknem jednu istinu a to je da ni jedna reprezentacija na evropskom prvenstvu, a koja je u svojim redovima imala Afrikance, nije postigla ništa! Naturalizovane Afrikance u svojim redovima su imali Engleska, Belgija, Holandija, Francuska, Portugal i Nemačka. Prvak je postala Italija, u kojoj su igrali samo etnički Italijani! Ovo je istina!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da je odluka ocekivana. Vukanovic odavno igra veoma lose, potpuno van ritma. I kad udje u igru, on se ne vidi, ocekivao sam od njega puno vise. Sto se tice kapitalaca, ne slazem se bas. Sanogo mi je tu najkorisniji. Covek kad igra evropske utakmice, igra to veoma ozbiljno, koncentrisano, zaustavlja napade protivnika, ima cvrstinu. Kanga je tu najveci promasaj, koji ne sluzi nicemu, a kamoli da je kreativac. Ben je polako u padu, kako idu fodine i on je slabiji. Pre bih stavio Falka umesto njega i ocekujem da ce poceti bas on i Dioni kao spic. U drugom ce verovatno uci Pavkov jer Dioni nije jos spreman, a mozda tada udje i Ben.

    0
    0
    Odgovori
  3. Neka se niko ne ljuti pogotovo ne obožavaoci lika i dela afričkih “kapitalaca”, ali sa afričkim “kapitalcima” u timu, nemamo nikakvih šansi čak ni protiv Kairata! Svi Zvezdini afrički “kapitalci” imaju jednu zajedničku crtu, a to je da svi rade samo najjednostavnije stvari na terenu, svi vraćaju loptu nazad ili je dodaju najbližem saigraču i niko od njih nije u stanju da sa loptom u nogama ide direktno, kroz dribling, na gol protivnika! Svi afrički “kapitalci” su spori osim Bakajoka, ali Bakajoko apsolutno ništa ne zna sa loptom. On je igrač za tamo neku međuopštinsku zonu! Zapamtite, sa afričkim “kapitalcima” u timu sigurno ispadamo od Kairata! Biće to poraz pogubne Zvezdine koncepcije i oslanjanja na afričke “kapitalce”! Za to vreme cele generacije mladih Zvezdinih igrača su puštene niz vodu i prednost je data afričkim “kapitalcima, sa oskudnim znanjem!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter