0
Košarka

FOTO: KSS

SPREMNA ZA TOKIJO: Najbolja košarkašica Evropskog prvenstva ide na Olimpijske igre!

Objavljeno: 19.07.21 u 18:37

Posle osvojenog Evropskog prvenstva Sonja Vasić bila je pozitivna na koronavirus.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije uspela je da osvoji Evropsko prvenstvo, a najbolja košarkašica turnira je posle samo nekoliko dana imala test koji je poitivan na koronavirus.

Nije se znalo da li će se Vasićeva oporaviti za Olimpijske igre, međutim košarkašica se objavom na društvenoj mreži Instagram obratila javnosti na kojoj je istakla da će se pridružiti saigračicama.

„Proteklih par nedelja su bile jako turbuletne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svestni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude. Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova. Hvala svima koji su nam pomogli u ovom periodu. Hvala svima koji su brinuli. Hvala i onima i koji nisu bili baš humani, jer ništa te ne gura napred ko inat i srdžba. Tokio, vidimo se“, napisala je Sonja Vasić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter