0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

NOVI PAZAR IZAŠAO U SUSRET: Odložen meč drugog kola!

Objavljeno: 19.07.21 u 19:19

Čukarički zamolio Novi Pazar da se meč odloži kako bi mogli da putuju u Azerbejdžan. 

Beogradski fudbalski klub Čukarički saznao je protivnika trećeg kola kvalifikacija za Ligu kenferencija, a to je Azerbejdžanski klub Sumgait.

Utakmica sa Novim Pazarom trebalo je da se odigra tokom vikenda, ali je klub iz Beograda poslao molbu da se meč odloži kako bi na vreme krenuli u Azerbejdžan i dobro se pripremili za meč sa SumgaitomNovi Pazar izašao je u susret ekipi iz prestonice.

„Zahtev je prihvaćen, pa će Pazar i Čukarički snage odmeriti u naknadno određenom terminu, zavisno od evropskih obaveza i superligaškog kalendara. Iz FSS stigao je dopis da je utakmica odložena u interesu fudbala u Srbiji zbog eventualnog povećanja broja bodova na UEFA listi koeficijenata. Ionako nepovoljan žreb za Pazar na početku ove sezone sada će biti još teži. Podsećamo, Pazar u trećem kolu gostuje Proleteru u Novom Sadu, zatim dolazi Partizan, a posle toga imamo još dva gostovanja i to Voždovcu i Vojvodini“- stoji u saopštenju kluba iz Novog Pazara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter