0
Košarka

FOTO: KSS

MARINA MALJKOVIĆ: ‘Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo ove porodice’

Objavljeno: 19.07.21 u 21:48

Košarkašice nacionalnog tima Srbije kreću za Tokio!

Aktuelni šampion Evrope u reprezentativnoj košarci je spreman za nove izazove. Izabranice Marine Maljković letom iz Beograda, preko Istanbula, putuju u Tokio. Srbija takmičenje na Olimpijskim igrama počinje 26. jula.

Pred odlazak u Japan, novinarima se obratiila Marina Maljković.

-Volimo da radimo u miru i idemo korak po korak. Bez pauze smo, ali mi Srbi smo nacija koja ume da se snadje i da reaguje na sve vrste pritiska i da pronadje najbolje moguće rešenje. Moram da napomenem i veliko zadovoljstvo što smo deo ove porodice, svi smo jedan tim. A, posebno mi je drago da kao osnivač Instituta za ženski sport mogu da istaknem da imamo 44 takmičarke i 42 takmičara. Osećam veliki ponos zbog toga – istakla je selektorka nacionalnog tima Srbije. 

PROČITAJTE JOŠ: SRĐAN MIJAILOVIĆ : ‘Moramo da pružimo maksimum od samog starta utakmice’

Marina Maljković je izabrala 12 košarkašica koje kreću na put: Maja Škorić, Dajana Butulija, Jelena Bruks, Saša Čadjo, Aleksandra Crvendakić, Ana Dabović, Angela Dugalić, Nevena Jovanović, Tina Krajišnik, Dragana Stanković, Sonja Vasić i Ivon Anderson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter