0
ATP

FOTO: Instagram ivan.vukcevic84

HIT PRIČA IZ CRNE GORE: ’20 godina sam čekao ovaj trenutak! Mislio sam da nema šanse da se to desi’

Objavljeno: 19.07.21 u 23:55

‘Novaka Đokovića pratim od samih početaka. Mogu slobodno reći da sam među najvećim fanovima i ljubiteljima tenisa.’

‘Prvi reket sveta’ se u Crnoj Gori priprema za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju. Novak vredno radi i sa nestrpljenjem očekuje početak najpoznatije sportske manifestacije na planeti. Danas se dogodila jedna veoma zanimljiva priča.

Ivan Vukčević je frizer iz Crne Gore i veliki fan Đokovića. Upravo je on dobio priliku da ošiša čuvenog tenisera i svoje iskustvo je podelio sa prijateljima preko društvene mreže Instagram.

-Novaka Đokovića pratim od samih početaka. Mogu slobodno reći da sam među najvećim fanovima i ljubiteljima tenisa. Gledajući mečeve, znao sam i da primijetim Novakovu frizuru i prokomentarišem kako mu je kosa zahtjevna za šišanje. Jednom me je Maja pitala:” Zamisli da nekad ošišaš Novaka!” Ja sam odgovorio:” Ma, nema šanse da se to desi!” Iako sam potajno želio svim srcem i sanjao taj trenutak. Kad sam dobio poziv od svojih prijatelja da zakažu šišanje za Novaka, bio sam u nevjerici… Nazvao sam Maju i rekao:” Danas sam dobio poziv koji sam cijelog života čekao. Pogodi kome bih se obradovao najviše poslije porodice?!”❤️ Otkazao sam sve tog dana, poranio, kao zapeta puška. Kad se pojavio, izvinio se što malo kasni, a ja sam mu rekao:” Ja na ovaj trenutak čekam 20 godina!” Danas sam stvorio uspomene za cijeli život. Ošišao sam Novaka pred odlazak na Olimpijske igre u Tokio. Slikali smo se, popričali o sportu… i još jednom me uvjerio da su NAJVEĆI LJUDI NAJJEDNOSTAVNIJI!♥️ Novače, hvala ti – napisao je Ivan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Vukcevic (@ivan.vukcevic84)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter