0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKA ZAVRŠILA VELIKI POSAO: Pre prvog evropskog duela, Brđali produžili ugovore sa dvojicom fudbalera!

Objavljeno: 19.07.21 u 15:55

Novi potpisi na Banovom brdu.

Čukarički je pobedom protiv Voždovca otvorio sezonu, a sada su sve misli belo-crnih usmerene na start u kvalifikacijama za Ligu konferencija, s obzirom da će već u sredu, 21. jula (20 časova) na Banovo brdo stići azerbejdžanski Sumgait.

Ipak, Uprava Brđana paralelno sa obavezama oko Evrope, brine i o ostalim stvarima vezanim za prvi tim, pa su u utorak dvojica mladih momaka produžila ugovore. Mitar Ergelaš, vezni igrač, rođen 5. avgusta 2002. godine, potpisao je ugovor do 2024, a Uroš Drezgić, štoper, rođen 4. oktobra 2002, obavezao se na vernost do 2025. godine.

Podsetimo, žrebom u Nionu određeni su parovi trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Ukoliko eliminiše Sumgait, Čukarički će u toj rundi igrati protiv boljeg iz duela Hamarbi (Švedska) – Maribor (Slovenija). Inače, jutro uoči žreba UEFA je napravila podgrupe, pa je ujedno skraćen i spisak potencijalnih rivala Čukaričkog u trećem kolo, a to su bili: Apolon Limasol (Kipar) – Žilina (Slovačka), Suduva (Litvanija) – Rakov (Poljska), Hamarbi (Švedska) – Maribor (Slovenija) i Kopenhagen (Danska) – Torpedo Žodino (Belorusija).

Mečevi trećeg kola biće igrani 5. i 12. avgusta. Prethodno, Čukarički će već u sredu od 20 časova igrati prvi meč drugog kola protiv Sumgaita, dok je revanš meč na programu 29. jula (20 časova) u Azerbejdžanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter