0
Domaći fudbal

HotSport

BEZ GOSTUJUĆIH NAVIJAČA U EVROPI: Crno-beli smanjili kapacitet stadiona, evo koliko će navijača moći da bude na tribinama!

Objavljeno: 19.07.21 u 15:35

Crno-beli prepolovili kapacitet stadiona.

Navijači Partizana su poslednji put u Humskoj ulici bili 10. juna 2020. godine na derbiju, kada je Bibras Natho svojim pogotkom omogućio crno-belima plasman u finale Kupa Srbije. Grobari će na stadionu Partizana ponovo biti u četvrtak uveče, kada će ‘parni valjak’ igrati protiv Dunajske Strede u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Umesto 29.775 mesta za sedenje, koliko je kapacitet u redovnim uslovima, na ovoj utakmici je dozvoljeno prisustvo 12.894 navijača. To je maksimalan broj pristalica koji za tri dana može da gleda evropsku premijeru vicešampiona Srbije.

Isto važi i za utakmice Superlige Srbije, kada će krajem jula ekipa Partizana na svom stadionu dočekati Voždovac. Što se tiče susreta sa DAC-om, navijači kluba iz Dunajske Strede neće dolaziti u Beograd, baš kao što ni Grobari neće u Slovačku.

Ulaznice za prvi susret drugog eliminacionog kola za plasman u grupnu fazu Lige konferencija prodaju se od danas. Cene su: 500 dinara za južnu i severnu, 800 za bočnu istočnu, 1.000 za bočnu zapadnu tribinu, mesta na centralnim delovima su 1.000, a pozicije u ložama 4.000 dinara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter