0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport- Branko Žigić

ŽIGIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE, PROLETER ĆE POSTIZATI GOLOVE: Ne odustajem od igre sa dva špica! (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.21 u 10:15

Ne želi odmah da menja taktiku.

Fudbaleri Proletera su u prvom kolu Superlige Srbije poraženi od Partizana sa 4:0. Nakon ovog meča, trener Novosađana Branko Žigić istakao je da će ekipa pokušati da izvuče pouke iz ove utakmice.

Nikad poraz, samo lekcija. Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi, koja je već u prvom poluvremenu bila evidentno rešena. Nama ostaje da izvučemo pouke iz ove utakmice. Razlog poraza verovatno ide na moju krivicu, videćemo da u narednim danima to stavimo iza sebe, počeo je Branko Žigić.

Žigić je potom dodao da neće odustati od igre sa dva napadača. Dao je do znanja da nije lako skockati tim za samo mesec dana, da su porazi sastavni deo ovog posla, ali i da se nada da će biti bolje.

Opredelili smo se za nešto ofanzivniju varijantu. Nažalost, nismo pogodili. Kaluđerović i Dilan imaju ozbiljan kvalitet, ali ne zavisi samo od nas. Zamislili smo jedno, međutim, i protivnik se pita šta ćemo od zamisli da sprovedemo u delo. Neću odstupati od filozofije da igram sa dva napadača. Imali smo malo vremena za pripremu, samo mesec dana, nije lako skocakati tim sa sedam, osam novih igrača. Porazi su satavni deo našeg posla, samo se nadam da će biti mnogo bolje, zaključio je Žigić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter