0
Tenis

FOTO: Youtube/Sport klub/Screenshot

TROICKOM PRISTAJE SELEKTORSKI POSAO: Od Novaka očekujemo zlato, Kecmanović je perspektivan!

Objavljeno: 18.07.21 u 10:48

Dva puta je učestvovao na Igrama.

Na konferenciji za medije pred odlazak u Tokijo, novinarima su se obratili selektor Srbije Viktor Troicki i teniser Miomir Kecmanović. Troicki je istakao da mu je čast što u Japan putuje sa sjajnim momcima.

Velika mi je čast što sam selektor ekipa i što putujem u Tokijo sa sjajnim momcima. Kao igrač sam učestvovao dva puta na Igrama, a sada prvi put idem kao selektor. Drago mi je što idem kao deo porodice Olimpijskog tima Srbije, počeo je Troicki.

FOTO: Neda Miletić

Potom je nekadašnji srpski teniser dao do znanja da Srbija na Olimpijske igre ide sa najvišim ambicijama. Viktor navodi da od Novaka očekuje zlato i da mnogo znači što je najbolji svetski teniser odlučio da brani boje svoje zemlje.

Idemo sa najvećim ambicijama. Naravno da od Novaka očekujemo najsjajnije odličje, mnogo će značiti za sve što ide sa nama. Kecmanovć koji putuje danas sa mnom je mlad i perspektivan igrač, mnogo očekujemo od njega. Daćemo sve od sebe da donesemo radost Srbiji svojim rezultatima, zaključio je Troicki.

Nakon toga, se medijima obratio i Miomir Kecmanović koji će kao i Novak, Srbiju predstavljati u muškoj singl konkurenciji. Mladi teniser je rekao da je dobro trenirao i radio, kao i da će pružiti sve od sebe.

Izuzetna mi je čast što ću prvi put moći da predstavljam svoju zemlju na Olimpijskim igrama. Trudiću su se da dam sve od sebe. Dobro smo trenirali i radili. Pružićemo sve od sebe i nadamo se najboljem, bio je jasan Miomir Kecmanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter