0
Evrokup

FOTO: Twitter

SVE JE GOTOVO: Ekpe Judo u crno-belom dresu, potpisao dvogodišnji ugovor!

Objavljeno: 18.07.21 u 19:16

Iskusni košarkaš je odlučio gde nastavlja karijeru.

Nekadašnji MVP Fajnl-fora Evrolige, Ekpe Judo odlučio je da karijeru nastavi u Virtusu iz Bolonje, sa kojim je potpisao ugovor na dve godine, do juna 2023.

Nigerijsko-američki je imao neko vreme da razmisli o ponudi i izjasni se, a kako je njegovo odgovor bio potvrdan, on je s šampionom Italije potpisao ugovor, iako je imao ponude još nekih klubova, a navodno je Partizan bio veoma zainteresovani da ga dovede, ali se on ipak odlučio za crno-bele iz Bolonje.

– Na kraju pregovora koji su se zakomplikovali interesovanjem više klubova iz Evrokupa i Evrolige, Ekpe Judo je izabrao Virtus iz Bolonje. Igrač sa 400 NBA utakmica iskustva, dvogodišnjim iskustvom u Evroligi, jednom titulom u tom takmičenju i priznanjem MVP-ja, uz još dve titule prvaka Turske. Donosi našem rosteru veću ambiciju pobedničkog mentaliteta i iskustva sa najvišeg nivoa, rekao je Paolo Ronci, generalni menadžer Virtusa.

Judo je poslednje dve sezone bio u Kini, a ima i veliko iskustvo iz NBA lige pošto je igrao za Golden Stejt, Milvoki, Kliperse i Jutu. Sa Fenerbahčeom je 2017. godine bio prvak Evrope sarađivajući sa Željkom Obradovićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter