1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

RIKARDO GOMEŠ IZJAVOM RASPALIO GROBARE: Ovde sam došao po titulu, imamo tim za sve trofeje! (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.21 u 10:28

Obeležio je jučerašnji duel.

Partizan je u prvom kolu Superlige Srbije ubedljivo savladao ekipu Proletera sa 4:0, a meč je definitivno obeležio povratnik u crno-beli dres Rikardo Gomeš. Napadač Partizana je postigao dva gola, a istakao je da je sve ovo pravi san za njega.

Ovo je kao san za mene. Vratio sam se ovde, mislim da nije moglo da bude bolje od ovoga. Bilo je bitno da počnemo jako, damo gol na startu, padala je kiša bilo je teško igrati u nastavku, ali smo nakon četiri gola mogli da budemo opušteniji, bilo je lakše, počeo je Gomeš.

Crno-beli su na ovom meču imali veliku podršku navijača, koji su ostali na tribinama i pored velikog nevremena. Rikardo ističe da ih upravo oni teraju da budu bolji.

Igranje bez navijača je kao prijateljska utakmica. Ovi navijači su fudbal, to je ono što nam treba i što želimo. Sanjamo da igramo pred našim navijačima, podržavaju nas i guraju nas napred, teraju nas da budemo bolji, nastavio je Gomeš.

FOTO: FK Partizan

Nakon dve sezone bez trofeja, sigurno je da je Partizan ove godine motivisaniji. Napadač crno-belih je istakao da svi očekuju mnogo od Lige konferencija, ali i od domaćeg prvenstva. Naveo je da je u Srbiju došao po titulu, ali da je ovo samo početak.

Očekujemo mnogo od takmičenja, želimo do grupne faze, krećemo u Beogradu sa navijačima i moramo da budemo dobri kao protiv Proletera kako bismo ostvarili bolji rezultat pred revanš. Ovde sam došao po titulu, imamo tim da osvojimo sve, da se borimo, ovo je samo početak, treba da nastavimo tako. Neće biti lako, ali moramo da mislimo samo o sledećoj utakmici, zaključio je Rikardo Gomeš.

0
0

1 Komentara

  1. Prvi se kučići bacaju u vodu,a ta prijateljska utakmica nije merodavna,nemoj da pravite roštilj jer je zec još u šumi.a što se tiče titule ,nju možete samo da sanjate ,ili recimo da promenite državu,pa tamo jurire titulu(recimo Hrvatsku,ionako ste tamo osnovani).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter