3
Domaći fudbal

FOTO: Sandić FOTO

PARTIZAN IZDAO SAOPŠTENJE POVODOM PONAŠANJA NAVIJAČA: „Partizan prepoznaje i podržava sve napore Predsednika Republike i ostalih institucija“

Objavljeno: 18.07.21 u 22:09

Partizan se oglasio nakon ispada navijača

Partizan je savladao Proleter u prvom kolu Superlige reuzultatom 4:0. Ipak, mrlju na sjajnu igru bacili su navijači crno belih uvredljivim skandiranjem predsedniku Vučiću.

Crno beli su uputili javno izvinjenje zbog ispada navijača.

„FK Partizan se ograđuje od grupe “navijača” koji su sinoć na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu, tokom utakmice Proleter – Partizan, pogrdno skandirali i vređali predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. FK Partizan se protivi političkim parolama i zloupotrebama navijača na stadionima u političke svrhe. Ističemo da nijedan član aktuelne uprave FK Partizan ne bi sebi dozvolio da podrži vredjanje institucija države Srbije.

FK Partizan nije bio organizator jučerašnje utakmice i zato ne može da snosi odgovornost za neprimereno ponašanje grupe navijača na Zapadnoj tribini. Istovremeno, FK Partizan se zahvaljuje navijačima na Južnoj tribini i većini gledalaca na Zapadnoj tribini stadiona “Karađorđe” zbog fer i sportskog navijanja i podrške našem timu, koji je na gostujućem terenu, uz odličnu igru, ostvario ubedljivu pobedu u prvom kolu Ling Long Super Lige.

FK Partizan prepoznaje i podržava sve napore Predsednika Republike i ostalih institucija Države, koji doprinose da se kvalitet fudbala i sporta u našoj zemlji podigne na viši nivo.
Uprava FK Partizan braniće svoj klub i nikome neće dozvoliti da strahom i uvredama pokuša da oskrnavi državu, FK Partizan i sport.

FK Partizan sve predstavnike medija doživljava kao partnere, sa zajedničkim ciljem – informisanje javnosti i armije navijača o svim aktuelnim događajima u našem klubu. Otvoreni smo za svaku dobronamernu kritiku, protiv smo senzacionalističkih naslova koji ne doprinose stvaranju pozitivne atmosfere i prevazilaženju problema.
Želimo regularnu domaću Ligu, uspešan nastup FK Partizan i ostalih srpskih klubova na Evro sceni, pune tribine sportskih objekata, na kojima će navijači bodriti fudbalere.
Za druge se navija, Partizan se voli“ !!!

0
0

3 Komentara

  1. Uprava je nelegalna pune 2 g.
    Znamo mi navijaci da su to Vucicevi ljudi i rade na unistenju Partizana (VK Partizan Tatijana Rakas)isti model se priprema i u FK i Kk klubu.
    Zato grobari jos jace i snaznije Vucicu PEDERU

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter