0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Imamo srećne parove za kraj nedelje!

Objavljeno: 18.07.21 u 11:00

Lagana nedelja i mešavina Irske, Brazila i Norveške. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

17.00 Waterford – Sligo Rovers

Sligo je u tri prvoplasirana tima koji imaju po 38 poena ali sa Šamrokom imaju utakmicu manje od Sent Patriksa. Deluje nemoguće da ne odu u Evropu naredne sezone. Vaterford je predposlednji u ligi i trebaće im dobra promena forme ako žele da dostignu rivale ispred. Sa najlošijim napadom i najlošijom odbranom u ligi to deluje vrlo teško.

Predlog: 2 (1,84)

18.00 Lillestrom – Molde

Lider, Molde, polako ali sigurno plovi ka novoj tituli. Najbolji napad u ligi potpuno dominira da je dovoljno da odbrana bude samo solidna. Ovo gostovanje neće biti lako jer je domaćin u dobroj formi ali je i u sredini tabele i teško da će se pomeriti dole ili gore. Jednostavno će do kraja sezone dobijati utakmice koje treba da dobiju i gubiti one koje treba da gube. A to je ova.

Predlog: 2 (1,88)

20.00 Stromsgodset – Stabaek

Sa jednom pobedom u 10 utakmica gosti gotovo da su se oprostili od elitnog ranga već sada. Koliko god domaćin da ne blista ovo je jedna od utakmica koju bi morali dobiti jer neće imati lakšu do kraja sezone. Čist kec, a i kvota dobra.

Predlog: 1 (1,79)

21.00 Atletico GO – Palmeiras

Lider prvenstva sa 6 pobeda u nizu i osam pobeda u poslednjih 9 utakmica ne namerava da stane. Današnji domaćin igra izuzetno dosadne utakmice i ovu će svakako pokušati da pretvori u jednu od takvih. Palmeiras će umeti da izađe na kraj sa ovakvom ekipom i nastavi pobednički niz.

Predlog: 2 (2,03)

UKUPNA KVOTA 12,57 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 3364654

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter