1
Ostali sportovi

FOTO: YouTube screenshot

JOŠ JEDAN SRPSKI MVP SE OGLASIO PRED OI: Nervira me što svi traže zlato, razmazili smo Srbiju!

Objavljeno: 18.07.21 u 11:17

Sigurno smo jedni od favorita.

Vaterpolo reprezentacija Srbije će sigurno biti među glavnim favoritima za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Pred polazak u Tokijo, za B92 je govorio Dušan Mandić, MVP vaterpolo Lige šampiona, koji je istakao da je teže braniti nego prvi put osvojiti zlato.

Teže je braniti nego osvojiti zlato, svi će hteti da nas skinu sa trona. Mi ćemo pokušati da im zagorčamo taj plan, naravno u bazenu, i odupremo se svim izazovima. Svaka medalja je uspeh, stvarno to mislim iz dubine duše, posebno za ovu generaciju koja je toliko obradovala naciju, počeo je Mandić.

Potom je dodao da ga nervira to što svi u zemlji misle samo na zlato. Istakao je da su vaterpolisti malo razmazili Srbiju, ali da se narod nakon petog mesta u svetu i Evropi malo spustio na zemlju.

Razmazili smo mnogo Srbiju. Nervira me to… Kako da me ne nervira? Svi misle samo na zlato. Kako tako? Donekle jeste normalno, favoriti smo, branimo zlato, ali pogledajmo poslednja dva takmičenja. Bili smo peti u svetu i peti u Evropi, to dosta toga govori. To nas je prizemljilo i spustilo. Španija se izdigla u poslednje dve godine, jedan od favorita su, zaključio je Dušan Mandić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter