0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

GUBILI SU 2:0, A SADA SU BLIZU TITULE: Milvoki vodi protiv Finiksa, za prsten pred svojim navijačima! (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.21 u 09:16

Da li se to sprema veliki preokret.

Milvoki Baksi su uspeli da po treći put za redom savladaju Finiks Sanse, ovog puta rezultatom 123:119, pa su tako poveli sa 3:2 u seriji. Ekipa u kojoj nastupa nekadašnji MVP NBA lige Janis Adetokumbo, nadoknadila je -16 iz prve četvrtine, pa će se pred svojim navijačima boriti za prvu titulu nakon 50 godina.

Iako su Baksi potpuno preokrenuli tok utakmice, poveli i sa 14 razlike, drami nije bilo kraja. Buker i Pol su u poslednja dva minuta uspeli da gotovo anuliraju zaostatak, ali očigledno nije bilo snage za još jedan preokret. Gubili su Sansi samo poen razlike na 27 sekundi do kraja meča, imali su i napad, ali je Holidej izbio loptu Devinu Bukeru i povukao kontru Baksa u kojoj je Janis zakucao uz faul.

Bakse je do pobede predvodio fantastičan trio AdetokumboMidltonHolidej, kombinovano ubacivši 88 poena. Grk je postigao 32, Midlton 29, dok se Džru zaustavio na 27 poena uz 13 asistencija. Na drugoj strani, Finiksu ponovo nije bila dovoljna neverovatna Bukerova partija, koji je ovog puta zabeležio 40 poena. Kris Pol je dodao 21, a Diandre Ejton 20 koševa.

Šesta utakmica u seriji igra se u noći između utorka i srede, a počeće u 3 sata nakon ponoći, po našem vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter