0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELA EKSPEDICIJA MOŽE U MAĐARSKU, ŠVEDSKU, MOLDAVIJU: Zvezda saznala potencijačne rivale u 3. kolu kvalifikacija za LŠ! (FOTO)

Objavljeno: 18.07.21 u 15:50

Zvezda je zaista imala sreće.

U prvom kolu Superlige Srbije, izabranici Dejana Stankovića odigrali su nerešeno sa Vojvodinom. Iako su Delije očekivale pobedu, crveno-beli će imati popravni ispit u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde će se sastati sa Kairatom.

Pre tog dvomeča, ekipa srpskog šampiona saznala je potencijalne rivale u trećoj rundi ovog takmičenja. UEFA je objavila sa svog zvaničnog sajta tri para 2. kola kvalifikacija, iz kojih će neko od pobednika na Zvezdu, naravno ako ekipa sa Markakane uspešno preskoči prvi stepenik u kvalifikacijama.

Ukoliko Beograđani reše posao u dvomeču sa Kairatom, izabranici Dejana Stankovića bi mogli da krenu put Mađarske, Moldavije, Švedske, Litvanije, jer su potencijalni rivali pobednici ovih duela u 2. kolu:

Malme/Hjk Helsinki
Ferencvaroš/Žalgiris
Alaškert/Šerif

FOTO: UEFA/Screenshot

S ozbzirom da su crveno-beli izbegli Kluž, Ludogorec i Legiju, možemo slobodno da kažemo da je Zvezda imala sreće. Prve utakmice 3. kola igraće se 3. i 4. avgusta, dok je revanš zakazan za 10. avgust, a vredi pomenuti da će sve ekipe koje se plasiraju u 3. kolo imati obezbeđenu grupnu fazu Lige Konferencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter