1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

ČOVIĆ OTKRIO USLOVE ZA OSTANAK U ZVEZDI: Nema nikakvih teorija zavere, ne zanimaju me dešavanja u okruženju!

Objavljeno: 18.07.21 u 09:35

Čeka savete drugih ljudi.

Predsedniku KK Crvena zvezda Nebojši Čoviću, nedavno je istakao mandat, pa će o novoj kandidaturi dobro razmisliti. On je istakao da će se rukovoditi savetima lekara, ali će poslušati i ljude koji rade i pomažu crveno-belima.

Kako bi i tu eliminisali teorije zavere, niko ne zazire ni od koga, niti zbog činjenica da ne može kao drugi da zahvati iz bunara želja na dnevnom nivou…Jednostavno je -rukovodiću se samo savetima lekara, dobronamernih ljudi koji rade i pomažu Crvenoj zvezdi, ali i statusom koji imamo u ovom društvu, počeo je Čović intervju za Blic.

Zatim je dodao je ponosan na sve što je Zvezda uradila u njegovom mandatu. Takođe, dao je do znanja i da ga ne zanima ništa što nema veze sa njegovim klubom.

Apsolutno me ne zanima šta se dešava u našem okruženju i vidim da mnoge poprilično iritira što nemamo nikakav stav, reakciju na nešto što nema veze sa našim klubom niti našim finansijama. I tako će i ostati, a teorije zavere ne možemo da sprečimo niti ćemo gubiti energiju na to, zaključio je Nebojša Čović.

0
0

1 Komentara

  1. te rezultate si ostvario protiv protivnika kojem je tvoj poslodavac vezao ruku na ledja ,a on ce sada da te smeni i postavi svog brata ,nema to veze sa tvojim zdravljem to je samo spin za tvoje navijace ali oni ne treba da brinu za njih je jos bolje da bata vucic dodje,a ti tvrdis da nije tako eto pokazace vreme

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter