0
Košarka

FOTO: KSS

AMERI OTKRIVAJU NOVE DETALJE: Kokoškov ušao u završne pregovore, sve je izvesnije da će ponovo ‘preko bare’!

Objavljeno: 18.07.21 u 12:59

Sve je izvesnije da će Igor Kokoškov napustiti klupu Fenerbahčea.

Kako stvari stoje, selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov uskoro će promeniti sredinu, pošto će se vratiti u najjaču košarkašku ligu na svetu. Sjajni stručnjak je ušao u završne pregovore oko potencijalnog dolaska na mesto pomoćnog trenera Džejsona Kida u Dalas Maveriksima, navodi košarkaški novinar Mark Stajn.

Ova vest je eksplodirala još pre neki dan, a onda je počelo samo da se nagađa. Međutim, sada deluje da će se ovaj posao ubrzo realizovati. Ono što ide u prilog Marku Kjubanu, vlasniku Dalasa, je i činjenica da se Igor Kokoškov i glavna zvezda ove ekipe, Luka Dončić, odlično poznaju jer su već sarađivali u reprezentaciji Slovenije s kojom su uzeli zlato na Evrobasketu 2017. godine.

O Igorovom iskustvu u NBA ligi ne treba puno pričati. Tamo je radio od 1999. do 2020. godine. Kokoškov je 2018. godine postao i glavni trener Finiksa, tada se zalagao da Sansi draftuju Luku Dončića, ali ga oni nisu poslušali. Na kraju godine je dobio otkaz, a deluje da mu prava šansa i nije pružena, jer te sezone Finiks i nije imao takmičarski imperativ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter