0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC

TSC SLAVIO PROTIV NOVOG PAZARA: Korišćen je i VAR, tehnologija je presudila da lopta ide na belu tačku! (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.21 u 20:59

Bili su bolji.

Fudbaleri TSC-a su u okviru prvog kola Superlige Srbije savladali Novi Pazar. Rezultat je bio 2:0, a na meču smo videli jednu sumnjivu situaciju, nakon čega je po prvi put korišćena i VAR tehnologija.

Izabranici Mladena Krstajića su od starta krenuli dosta agresivno, pa je prva nagrada stigla u 23. minutu. Sudija Jovan Šegrt pokazao je na belu tačku, ali domaći nisu bili precizni i rezultat se nije promenio. Ipak, nakon samo 5 minuta igre, agresivnost TSC-a dovela je do pogotka, pa je Bojan Balaž autogolom doneo prednost protivniku.

Igrao se 51. minut kada je prvi put upotrebljena i VAR tehnologija. Nakon kornera domaćih, delovalo je da je fudbaler Novog Pazara zakačio loptu rukom, pa je nakon provere dosuđen penal TSC-u. Ovog puta, sa bele tačke je bio precizan Nenad Lukić, koji je prvim golom u sezoni postavio konačan rezultat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter