7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TERZIĆ PORUČIO DA JE NORMALNO DA SE BORI ZA MESTO U TIMU: Evo šta Miloš Degenek kaže na to!

Objavljeno: 17.07.21 u 21:57

Niej bio ni u protokolu.

Fudbaleri Crvene zvezde su u prvom kolu Superlige Srbije podelili bodove sa Vojvodinom. Rezultat je bio 0:0, a mnoge navijače iznenadio je status Miloša Degeneka. Jedan od standardnih Zvezdinih igrača prošle sezone, nije bio ni u protokolu za utakmicu, a Zvezdan Terzić je poručio da je normalno što se on sada bori za mesto u ekipi.

Obavio sam razgovor i sa Degenekom juče. On je mnogo dao Zvezdi, ali mi rastemo kao klub i u skladu sa tim rastu zahtevi. Igrači koji su imali veliki udeo u prethodnim uspesima su sada na klupi i pokušavaju da se izbore za mesto u timu, ali to je normalno, rastemo kao klub, po kvalitetu igrača, tima, rezultatima, rejtinzima na ranking listi i slično, rekao je Terzić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Degenek (@milosdegenek)

Ubrzo nakon toga, na svom Instagram profilu oglasio se i Miloš Degenek koji je dao do znanja da nikada nije bio motivisaniji.

Nikada se nisam osećao motivisanijim, gladnijim, sa željom da dokažem sopstvenu vrednost, prevashodno sebi, a potom i ostalim, istakao je Degenek.

0
0

7 Komentara

  1. Degenek je ponos Crvene Zvezde u zadnjih par godina, da njega nije bilo ne bi mi videli ni e od evrope mozda cak i najzasluyniji igrac za sve postignuto u zadnjih 3 4 god. Krajisko lavlje srce.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li bi trebali sta dokazati Bogovi fudbala Rodic i vrhunski GOBELJIC. Ma nema potrebe,oni imaju sigurno mesto u timu. Jer ipak rastemo kao klub,ali nikako da dodjemo na njihov nivo. Degenek,idi druze iz ovog sranja

    0
    0
    Odgovori
  3. Podrška za Miloša Degeneka, pravog profesionalca i odličnog štopera! Svi ama baš svi mi koji navijamo za Zvezdu znamo da iza ovog odstranjivanja Degeneka, stoji fina ruka Terzića, čuvenog finansijskog maga i šefa vođa navijača “Delija”! Prošle sezone je sličnu ujdurmu uradio sa Radulovićem, a ranije i sa Milanom Pavkovim, a sada na početku sezone to isto priprema Gajiću i mladom Gavriću, to se vidi kao iz aviona! Trener Stanković nema svoje “ja” i nije u stanju da zaštiti svoje igrače! Srpski igrači su ugroženi, prepušteni sami sebi i nemaju nikakvu zaštitu. Vrši se rasna segregacija na štetu srpskih igrača, a favorizuju se afrički “kapitalci” oskudnog znanja, koji nisu u stanju da reše jednu jedinu situaciju “1 na1”! Svi Afrikanci samo dodaju loptu najbližem saigraču ili je vraćaju unazad, oni drugo ništa ne znaju sa loptom u nogama! Kada je neki afrički “kapitalac” pošao sa loptom u nogama, kroz dribling, direktno na gol protivnika?! A, dovedeni su da stvaraju razliku na terenu! Što se tiče utakmice sa Kairatom nisam optimista, baš zbog igranja sporih afričkih “kapitalaca”!

    0
    0
    Odgovori
  4. Igrači Zvezde treba da se organizuju i da istupe jedinstveno i čvrsto, jer ovo što se dešava u Zvezdi ima malo veze sa sportom. Ostali igrači Zvezde se ponašaju kao da se to njih ne dotiče, a svaki od njih već sutra može biti na tapetu i na istom mestu na kome je sada Degenek! Samovolji nekih umišljenih rukovodilaca Zvezde se mora stati na kraj, ako želimo da ostanemo klub od integriteta! Očekujem i da se doživotni počasni predsednik Zvezde Džajić umeša i iznese svoj stav. Zvezda ima iza sebe tradiciju i veliko evropsko ime i ne može se neki pojedinac izdići iznad struke i samovoljno nekoga odstraniti iz ekipe iz nefudbalskih razloga. Slažem se da je Stanković u ovom slučaju pao na ispitu, on je morao zaštiti Degeneka! Ko će igrača da zaštiti ako ne trener?!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovako se nešto ne bi moglo desiti bardovima na klupi Zvezde legendarnim trenerima Branku Stankoviću, Miljanu Miljaniću ili Ljupku Petroviću! Njima se niko nije smeo mešati u posao a ovim mešanjem u njegov posao Dejan Stanković je izgubio autoritet. Vidi se kao iz aviona, da Dejan Stanković dobija instrukcije sa strane koga će da stavi u tim i koga će da odstrani iz tima. Dejan Stanković nema svoje “ja”, jer da ima zar bi mu u timu bio brutalni i spori Sanogo ili matori spori cirkusant Kanga ili klasična fudbalska cepanica Bakajoko?! Vratite Degeneka u tim pod hitno! Sram vas bilo! Prestanite da se iživljavate nad Degenekom!

    0
    0
    Odgovori
  6. Terziću ne bacaj prašinu u oči i ne zamajavaj navijače, jer kvalitet Degeneka i konkurenata je mnogo u njegovu korist što se dokazalo mnogo puta ranije a i na zadnjim utakmicama gde se oseća njegov izostanak iz sastava. U pitanju je tvoja alavost na pare, a samo njega možeš da prodaš kao što ste se jednom lepo oparili na njegovom transferu. Kada ste ti i Mrkela takvi maheri prodajte Babića, Pankova, Erakovića. Bruka i sramota kako se ponašate prema dokazano kvalitetnom i posvećenom mladiću koji srcem i dušom gine za voljeni klub. Ničija nije do zore svetlela pa nećeni vaša…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter