0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

STANOJEVIĆ NAKON POBEDE ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA: Igrali smo dobro, ovo odavno nismo doživeli!

Objavljeno: 17.07.21 u 23:36

Ubedljivo su slavili.

Fudbaleri Partizana su u prvom kolu Superlige Srbije bili bolji od Proletera sa 4:0. U strelce se dva puta upisao Rikardo Gomeš, dok su po gol postigli Slobodan Urošević posle kornera i Miloš Jojić nakon slobodnog udarca.

Pored dobre igre ekipe iz Humske, meč je obeležila i kiša koja je padala sve vreme. To se posebno odrazilo na teren, koji je u drugom poluvremenu bio potpuno natopljen vodom, pa samim tim nismo videli mnogo šansi. Nakon utakmice, trener Partizana Aleksandar Stanojević je istakao da je prezadovoljan igrom, ali i brojem navijača koji je došao da bodri njegovu ekipu.

Prezadovoljni smo, igrali smo dobro. Šteta što je bila ovolika kiša. Zahvalio bih se navijačima što su bili u ovolikom broju. Odavno ovo nismo doživeli, baš smo srećni danas, rekao je Stanojević.

Crno-bele 22. jula očekuje i duel drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Partizan će u Humskoj odmeriti snage sa ekipom Dunajske Strede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter