Foto: Aleksa Simić BSS
in

POČEO JE MEMORIJAL ZVONKO VUJIN: Sve je spremno za spektakl u Zrenjaninu, boks napreduje!

Sećanje na legendu.

Zrenjanin je danas bio prestonica boksa u Srbiji. Uz učešće čak šest zemalja, sa preko 60 učesnika uspešno su završene kvalifikacije na Prvom Memorijalnom turniru Zvonko Vujin. Sutra je na redu novi spektakl, od 18.00 na programu su finalni mečevi, koje će uživo prenositi kanal Arena fight.

Evropski grad sporta za 2021. još jednom se pokazao kao sjajan domaćin međunarodnih takmičenja. Videli smo puno odličnih mečeva u mladim uzrasnim kategorijama, koji su pokazali da boks regiona veoma napreduje. Kristalna dvorana sutra će ugostiti najbolje mlade iz regiona, a organizatori pozivaju gledaoce da napune Kristalnu dvoranu i uživaju u olimpijskom boksu. A meč večeri biće između seniorki Aleksandre Saške Rapaić (BK Petrovgrad) i Nikoline Gajić (BK Partizan).

Foto: Aleksa Simić BSS

Sutra u Zrenjanin stižu i legende jugoslovenskog boksa Tadija Kačar, Milivoje Labudović i Mirko Puzović, da budu deo žirija i proglase najuspešnije na turniru, koji je finansijski podržao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Finale će gledati gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport, predsednik BSS Nenad Borovčanin i mnogi drugi. Na početku finalnih mečeva biće intonirana himna Srbije a još jednom ćemo se podsetiti legende Zvonka Vujina, pred predstavnicima njegove porodice. Legenda tako nastavlja da živi.

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite
  1. Zvonko je bio divan čovek i najbolji predstavnik plemenite veštine. Zato je za života zavredio da mu grad sportova podigne spomenik. Ne treba zaboraviti da je zbog „lepog života“ morao da proda zlatni sat koji je za silne medalje dobio od Tita.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NADAMO SE DA MI NEĆEMO KRENUTI OVIM STOPAMA: Hrvati ponovo žele strance u reprezentaciji!?

MORAO JE DA ZAPEVA ČIM JE STIGAO U LACIO: Sergej snimao Kamenovića kako peva ovaj hit! (VIDEO)