0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot

MORAO JE DA ZAPEVA ČIM JE STIGAO U LACIO: Sergej snimao Kamenovića kako peva ovaj hit! (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.21 u 22:57

Probio je led.

Fudbalski klub Čukarički, napravio je sjajan posao tako što je prodao Dimitrija Kamenovića u Lacio. Ekipa sa Banovog brda će na ime obeštećenja dobiti oko 3 miliona evra u startu, dok bi ako fudbaler aktivira bonuse, ta cifra mogla da bude i dosta veća.

Sjajnu podršku u Italiji, sigurno će mu pružiti i Sergej Milinković Savić koji je jedan od najboljih igrača Lacija. Upravo je srpski reprezentativac na svom Instagram profilu objavio video sa jednog klupskog okupljanja, na kome je Kamenović kao novopečeni član tima morao nešto da otpeva.

On se odlučio za pesmu koja je poslednjih nedelja ponovo u trendu u Srbiji, pa je tako uspeo da zabavi i saigrače. Doskorašnjeg fudbalera Čukaričkog u Laciju čeka prava borba za mesto u timu, pošto je trener koji ga je doveo Simone Inzagi otišao iz kluba. Na njegovo mesto došao je Mauricio Sari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter