1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

KAKVA DOMINACIJA PARTIZANA, GOMEŠ VEĆ BLISTA: 4 gola za samo 28 minuta! (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.21 u 21:39

Već imaju ubedljivu prednost.

Trenutno je u toku meč prvog kola Superlige Srbije između Partizana i Proletera. Utakmica je počela u 21 čas, igra se u Novom Sadu, a već posle 28 minuta igre, crno-beli vode sa 4:0.

FOTO: FK Partizan

Dva pogotka postigao je povratnik u Humsku Rikardo Gomeš. Prvu šansu, napadač Partizana je imao u 9. minutu, kada je dobio odličnu loptu od Danila Pantića. Napravio je par koraka, pa je sa oko 16 metara savladao Petrića.

Dokaz da se Gomešu večeras igra, videli smo samo 4 minuta kasnije. Napravio je dva sjajna driblinga, ponovo je šutirao sa više od 16 metara i lopta je još jednom zatresla mrežu Proletera.

FOTO: FK Partizan

Nakon kornera u 22. minutu, crno-beli su stigli i do trećeg gola. Mladi Nemanja Jović je asistirao Uroševiću za ubedljivu prednost Partizana.

Nisu se crno-beli zaustavili ni nakon tri vrlo brza gola, pa su nastavili sa agresivnom igrom. Novu priliku imali su iz prekida sa oko 20 metara. Specijalista za to Miloš Jojić, iskoristio je šansu i tako doveo svoj tim do vođstva od 4:0.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter