0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ĐORĐE JOVANOVIĆ ZA HOTSPORT: ‘Vidi se da smo se zaželeli fudbala! Očekuje nas težak izazov i moramo biti na svom nivou’

Objavljeno: 17.07.21 u 11:25

Mladi golgeter je odigrao sjajan meč na startu sezone!

Čukarički je na startu ovosezonske Superlige Srbije savladao ekipu Voždovca. Zmajevi su prvi stigli do prednosti pogotkom Milojevića, ali je Đorđe Jovanović u dva navrata zatresao protivničku mrežu i tako doneo potpuni preokret.

Brđani su nakon odličnih rezultata na pripremama u Sloveniji nastavili kvalitetan niz. Izabranike Dušana Đorđevića već 21. jula očekuje novi izazov. Na Banovo brdo dolazi Sumgait iz Azerbejdžana u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nakon pobede i dva postignuta pogotka, za HotSport je govorio Đorđe Jovanović.
-Prva utakmica u sezoni je bila zaista teška i naporna. Obe ekipe su bile silno motivisane i vidi se da smo se zaželeli fudbala. Što se mene tiče prezadovoljan sam početkom sezone. Moram da nastavim u istom ritmu. Očekuje nas još jedna izuzetno teška utakmica, ali ako budemo na našem prepoznatljivom nivou i damo svoj maksimum, siguran sam da rezultat neće izostati – istakao je napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter