0
Fudbal

FOTO: Screenshot

UŽICE OBOJENO U CRNO: Sugrađani se oprostili od nekadašnjeg selektora!

Objavljeno: 16.07.21 u 23:57

Stadion u Užicu nosiće ime Radomira Antića.

U Narodnom pozorištu u Užicu održano je komemorativno veče u čast nekadašnjeg selektora reprezentacije Srbije. Lična želja Radomira bila je da bude sahranjen u Užicu, njegovi posmrtni ostaci su danas preneti iz Španije jer situacija sa pandemijom koronavirusa nije dozvoljavala da se to uradi još ranije.

Fudbalsku karijeru je počeo u Slobodi odakle je prešao u Partizan, a zatim u Fenerbahče i Luton. U trenerskoj karijeri poznat je po tome što je vodio tri najveća španska kluba: Barselonu, Real Madrid i Atletiko Madrid. Što se tiče selektorske karijere uspeo je da odvede  reprezentaciju Srbije na Mondijal u Africi 2010. godine.

Od Radomira su se oprostile mnoge javne ličnosti iz sveta sporta kao što su generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura, nekadašnji košarkaš Nikola Lončar, predstavnici FSS Nenad Bjeković i Jovan Šurbatović

Sahrana Radomira Antića održaće se sutra od 11 časova na užičkom groblju Dovarje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter