1
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

SRBIN NAPRAVIO HAOS U MADRIDU: Iako ga tamošnji mediji ‘pljuju’ zbog kilaže, Luka Jović je za ove klince idol! (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.21 u 10:52

Bez obzira što nije opravdao očekivanja navijača Real Madrida, Luka Jović je velika zvezda.

Nakon šestomesečne pozajmice u Frankfurtu, srpski reprezentativac se ovog leta vratio u ‘kraljevski klub’. Međutim, Jovića i dalje muči povreda zbog koje trenira odvojeno.

Baš zbog toga, Luku nije mogao da ‘skenira’ Karlo Anćeloti, ali ono što je sigurno jeste da ga navijači obožavaju. Nema sumnje da je za dve godine uspeo da ‘kupi’ njihova srca, što dokazuje i video snimak koji se pojavio na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE DEFINITIVNO POTPIS DANA: Nema više dileme, konačno je poznato gde će Tadić nastaviti karijeru! (FOTO)

Njega je juče dočekalo desetine navijača na ulazu u trening centar Real Madrida, a najmlađima je izašao u susret i potpisivao im je autograme na dresove.

Mnogima je zapalo za oko ono što Jović vozi, a u pitanju je Audi S8, koji je sponzor Real Madrida i svaki igrač ga dobija na korišćenje, a srpski napadač ga ovoga puta nije vozio nego je imao šofera.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter