0
Domaći fudbal

FOTO: Radnički Niš

OSVEŽENJE NA ČAIRU: Nova sezona – Novi dresovi!

Objavljeno: 16.07.21 u 14:35

Nove garniture dresova niškog Radničkog!

Fudbalski klub Radnički danas je promovisao nove dresova za sledeću sezonu, izrađene u sklopu tehničke saradnje sa kompanijom Makron, a potpisao je i sponzorski ugovor sa kompanijom “efbet”.

FOTO: Radnički Niš

Ugovor je ispred Radničkog potpisao generalni direktor kluba Dejan Propadalo.

FOTO: Radnički Niš

‘Kompanija “efbet” je prepoznala Radnički kao brend Niša i Srbije i ovaj ugovor smo potpisali na obostrano zadovoljstvo. Pandemija koronavirusa značajno je uticala na naš budžet i na to da dobijemo značajno manja sredstva od grada, u odnosu na ono što smo dobijali ranije. Mi razumemo situaciju i kao odgovoran klub, moramo da to nadomestimo tako što ćemo privlačiti sponzore. Jako je teško je u ovim vremenima naći kompaniju koja je sprema da ulaže u sport, posebno u Nišu. Uz velike napore uspeli smo da omogućimo ekipi da normalno funkcioniše i sprovede pripreme na najvišem mogućem niovu. Odradili smo i dosta stvari na samom stadionu Čair, obezbedili smo uslove za instaliranje VAR sistema, dobili sve pohvale za to i cilj nam je da nastavimo da se razvijamo iz sezone u sezonu.’ – rekao je Propadalo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter