0
Fudbal

OKTAGONBET TIKET DANA: Bogata ponuda ovog petka, mi smo vam spremili dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 16.07.21 u 11:00

Uz klasičnu mešavinu severnih liga, dok ne počnu ove “prave”, dodali smo malo Čilea! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

17.30 Lahti – IFK Mariehamn

Lahtiju dolazi u goste klub sa najslabijom formom ne samo u Finskoj, nego možda i u celoj Evropi. I dok domaćin nije izgubio poslednjih 7 utakmica, tačnije od sredine maja, gosti nisu pobedili na čak 8 utakmica u kojima su uzeli jedan poen. Poslenji put su pobedili 9.maja ove godine. Kec kao kuća.

Predlog: 1 (1,70)

19.00 Midtjylland – Odense

Prvo kolo Danske lige daje odličnu utakmicu gde tipujemo čistog keca. Ovo jeste neka vrsta derbija u Danskoj ali Odense nije dobio ovog protivnika od septembra 2019. godine što je već šest vezanih utakmica. Istorija je mnogo na strani domaćina.

Predlog: 1 (1,58)

20.45 St. Patricks – Drogheda

Domaćin je jedan od tri tima koji su lideri lige sa 38 poena, a Drogeda njihov prvi pratilac. Ipak, bodovna razlika je čak 8 poena. Sent Patrik ne sme da ispusti ovu trku jer samo jedno mesto vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ovo neće biti laka utakmica ali očekujemo tesnu pobedu od jedan razlike za domaćina.

Predlog: 1 (1,68)

20.45 Derry City – Shamrock Rovers

Potpuno ludilo u Irskoj gde su tri prvoplasirana tima izjednačeni po broju poena. Šamrok Roversi imaju fantastičan međusobni skor sa Deri Sitijem jer su u nizu bez poraza 12 utakmica. Deri ih nije pobedio od avgusta 2017. godine. Neće ni danas.

Predlog: 2 (1,91)

UKUPNA KVOTA 8,62 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 0178283

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter