0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

NOVI BOBI MARJANOVIĆ: Zvezda u usponu pojačala Megu!

Objavljeno: 16.07.21 u 13:05

Sjajni centar stigao u Megu!

Košarkaški klub Mega Sokerbet nastavlja sa razvijanjem mladih igrača, naročito visokih. Nakon što su sjajne sezone u tom timu imali Filip Petrušev i Marko Simonović, čini se da je stigao ‘sledeći projekat’. Pomenuti dvojac napušta tim ove sezone, budućnost Petruševa nije poznata, dok će Simonović naredne sezone nositi dres Čikago Bulsa.

Upravo zbog njihovih odlazaka, Mega je odmah angažovala novo pojačanje – Olek Balcerovski. Reč je o reprezentativcu Poljske, koji je rođen 2000. godine u Svidnicama. Visok je nešto više od 215cm i igra na poziciji centra. Njegov potpis na svom Twitter profilu ozvaničio je njegov agent – Miško Ražnatović.

Olek je prošle sezone proglašen za ‘Zvezdu u usponuEvrokupa, u kom je nastupao u dresu španske Gran Kanarije. Tokom regularnog dela Evrokupa, prosečno je beležio 6.5 poena uz nešto manje od četiri skoka. Poseduje i skromno evroligaško iskustvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter