0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

MAKARIĆ ZADUŽIO „DEVETKU“ U NOVOM KLUBU: „Osećam da mi veruju“!

Objavljeno: 16.07.21 u 17:14

Bivši fudbaler Radnika iz Surdulice predstavljen u Danskoj.

Milan Makarić je nakon sjajne sezone bio jedan od nainteresantnijih fudbalera iz Superlige, a na red je došlo i da potpiše svoj prvi strani angažman. Surduličani će na ime obeštećenja dobiti 500.000 evra, a prvi strelac Superlige u prethodnoj sezone (25 golova) priliku da se dokaže i u danskom prvenstvu.

„Veoma smo srećni što smo napokon uspeli da dogovorimo dolazak golgetera kakav je Makarić. Pažljivo smo ga pratili tokom prolećnog dela prethodne sezone, dugo pokušavali da ga angažujemo, jer smo sigurni da će u dresu Alborga često tresti mreže“, ističe Inge Andre Olsek sportski direktor Olborga.

Reč je o veoma veštom fudbaleru u završnici akcija, koji timu donosi težinu u kaznenom prostoru, a kad se bude prilagodio našem okruženju sigurni smo da će značajno zaoštriti konkurenciju u ofanzivi“.

Makarić je u prethodne dve sezone postigao 36 golova, dodao je i 12 asistencija na 68 utakmica, a uspeo je i da se domogne reprezentativnog dresa.

Veoma sam ponosam što sam potpisao za poznat klub kakav je Olborg. Osećam da mi veruje. Fantastično je što sam baš ovde potpisao ugovor i daću sve od sebe kako bih obradovao navijače“, dodao je Milan Makarić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter