0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter

KONOR NE ŽELI DA PRIHVATI TVRDNJE NAVIJAČA: ‘Problem sa nogom sam imao pre meča!’

Objavljeno: 16.07.21 u 13:51

Irac tvrdi da mu je noga stradala njegovom greškom!

Trilogija između Konora Mekgregora i Dastina Poarijea je okončana nakon teške povrede koju je doživeo irski borac. On iznet iz arene, nakon što mu je pukla kost u nozi i sada u nozi ima titanijumsku šipku. Iako su mnogi tvrdili da je povreda došla od Dastina, Konor tvrdi suprotno.

‘Svakako imam problema sa skočnim zglobom. Svi me pitaju kada sam polomio nogu. Pitajte Dejnu Vajta i doktora Dejvidsona, glavnog doktora UFC. Znaju da sam imao prelome zbog premora još i pre ulaska u kavez.’ – rekao je Konor i odmah dodao.

‘Vodila se debata o tome da odustanem jer sam sparingovao bez štitnika, dobio sam nekoliko udaraca u kolenom i imao sam nekoliko preloma na cevanici iznad skočnog zgloba.’

Prema njegovim rečima, problem sa nogom ga je omeo da se za meč spremi kako treba.

‘I kada me je zglob boleo, nisam prestajao da treniram. Trenirao bih i na leđima, tako sam i razvio neke udarce, zbog povređene noge i zbog toga što sam morao da se prilagođavam.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter