0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DELIJE ĆE SE ODUŠEVITI: Kada ovo vide, emocije će im proraditi – evo kako izgleda Zvezdin dres za novu sezonu! (FOTO)

Objavljeno: 16.07.21 u 09:15

Navijači Zvezde jedva čekaju da svoje ljubimce vide u novoj garnituri.

Ekipa srpskog šampiona će večeras od 20 časova na svom stadionu dočekati ekipu Vojvodine u okviru prvog kola Superlige Srbije, a Delije željno iščekuju da svoje miljenike ponovo vide na zelenom tepihu nakon više od godinu dana.

Crvena zvezda je sa svojim tehničkim sponzorom ‘Makronom’ nedavno produžila ugovor, a nema sumnje da su Delije oduševljene time kako ova firma radi. Iz tog razloga, i za narednu sezonu je pripremljeno nešto novo. Navijači već danima spekulišu oko toga kako će izgledati novi dres crveno-belih, a poznato je da će on biti replika dresa još iz sezone kada je Dejan Stanković igrao na Marakani, što je bilo pre 25 godina.

Na internetu su se pojavile fotografije novih dresova. Prvi dres će biti retro verzija „Beobanka dresa“ i on je najviše oduševio navijače, ali je isto i sa belim dresom, koji će biti replika rezervnog dresa iz sezone 1991. kada je Zvezda napravila najveći uspeh u istoriji. Od osvajanja titule Evrope u Bariju prošlo je 30 godina, i baš povodom toga dat je „omaž“ velikom uspehu i jubileju u vidu retro belog dresa, koji će na grudima pored grba imati i podsećanje na 1991. godinu. Treća garnitura je kao i mnogih prethodnih plave boje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter