0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

BEOGRADSKI DERBI PRIPAO ČUKARIČKOM: Jovanović igrač utakmice!

Objavljeno: 16.07.21 u 20:08

Čukarički uzeo prva tri boda u novoj sezoni.

Voždovac nije na najbolji način započeo utakmicu jer je već od devetog minuta morao da igra sa igračem manje.  Aleksandar Stanisavljević je prvi igrač u novoj sezoni Super lige Srbije koji je dobio crveni karto, a za to mu je trebalo samo devet minuta.

Loše raspoloženje igrača i navijača Voždovca popravio je Nemanja Milojević koji je neverovatnim golom sa 25 metara u 15. minutu igre zatresao mrežu golmana Čukaričkog i svoj tim doveo u vođstvo.  Prednost Voždovca trajala je do pred sam kraj poluvremena kada je u 43. minutu gol postigao Đorđe Jovanović. Rezultatom 1:1 bilo je završeno drugo poluvreme.

Čukarički je silovito počeo drugo poluvreme i opsedali su gol Miloja Perkovića da bi u 70. minutu stigli do potpunog preokreta, Đorđe Jovanović je postigao svoj drugi gol na utakmici i tako svom timu obezbedio triumf na startu sezone.

Voždovac u narednom kolu dočekuje Proleter, dok Čukarički putuje u Novi Pazar.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter