0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Fiorentina

UKOLIKO KEJN ODE, ON DOLAZI: Totenhem razmišlja ‘korak unapred’ – Srbin je zamena za sjajnog napadača!

Objavljeno: 15.07.21 u 14:59

Srpski golgeter bi mogao da promeni sredinu.

Italijanski mediji navode da je Totenhem žestoko ‘zagrizao’ sa srpskom napadača, Dušana Vlahovića koji nosi dres Fiorentine. Velikan iz Londona želi da na ovaj način popuni rupu, koja bi nastala ukoliko Hari Kejn napusti klub.

Već mesec dana se govorio o sudbini Harija Kejna, on je navodno izrazio želju da napusti Spurse posle mizerne sezone, a za njega je zainteresovan Mančester siti. Ipak Spursi neće tako lako dopustiti da njihov najbolji igrač napusti klub, a ukoliko ne uspeju da ga spreče, okrenuće se Italiji i Firenci.

Gazeta delo sport piše da je meta Totenhema Dušan Vlahović za koga Fiorentina traži 60 miliona evra. Mladi Srpski napadač briljirao je prošle sezone postigavši 21 gol na 37 utakmica u Seriji A. Ugovorom je vezan do 2023. godine i Fiorentina želi da ga zadrži, međutim on navodno odbija da produži saradnju, a više o tome pročitajte OVDE.

Vlahović je počeo svoju karijeru u Partizanu sa 16 godina, čelnici kluba nisu imali mnogo strpljenja za njega i želeli su da ga prodaju što pre. Fiorentina ga je kupila kada je imao 18 godina za 2.500.000 i postepeno su ga uvodili u svoj sistem igre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter