0
Domaći fudbal

FOTO: Unsplash

TUŽNE VESTI IZ NIŠA, OGLASIO SE I SELEKTOR: Preminuo je trener koji je otkrio Piksijev talenat!

Objavljeno: 15.07.21 u 22:19

Piksi ga je voleo.

Radisav Jovanović Gibanac, nekadašnji trener Radničkog iz Niša, preminuo je juče u 93. godini života. Jovanović je bio osnivač omladinske škole niškog kluba, a među talentima koje je pronašao ističu se Dragan Stojković Piksi, Slobodan Antić, Saša Mrkić i mnogi drugi.

Kao trener se istakao u pronalaženju talentovanih dečaka, njihovom vaspitanju, te su ga sa pravom nazivali „lovac na talente“. Dečaci iz fudbalske škole Radničkog, čiji je veliki talenat zapazio, a koji su kasnije postali vrsni sportisti su, između ostalih, Dragan Stojković Piksi, Slobodan Antić, Ljubiša Rajković, Saša Mrkić, Saša Stojanović Caki… Fudbalski klub Radnički porodici upućuje iskreno saučešće, pisalo je u saopštenju Radničkog..

Odlazak legendarnog trenera, potresao je i selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija koji se na svom Instagram profilu oprostio od njega.

Bata Rade, počivaj u miru, napisao je Stojković.

FOTO: Screenshot/Instagram
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter