1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ PRED POČETAK NOVE SEZONE: Mister otvoreno o Voši, Kairatu, Krstoviću, Dragoviću… (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.21 u 15:32

Svoja očekivanja pred početak nove sezone izneo je Dejan Stanković.

U petak od 20 časova, fudbaleri Crvene zvezde dočekaće na svom stadionu ekipu Vojvodine u okviru prvog kola Superlige Srbije. Povodom toga, šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković izašao je pred novinare i otkrio koji su ciljevi njegove ekipe u predstojećoj sezoni.

– Srećni smo što počinjemo prvenstvo, napravili smo dobar rezultat i u zemlji i Evropi. Nikad neću prestati da ponavljam, počinjemo od nule, svi igrači su odradili paklene pripreme. Vraćaju se navijači, konačno ta fudbalska atmosfera. Ono što smo uradili prošle godine se arhivira, krećemo od nule, radili smo da bismo bili brži i bolji, ima novih momaka, radili smo da što brže mogu da se adaptiraju na novi stil. Radili smo na tome da budemo bolji, ja ne bežim od toga.

Zbog reprezentativnih obaveta, Dragović i Dioni su nešto kasnije došli.

– Dragović je odlično, imao je 7-8 dana posle Eura, potrebno je još malkice vremena da se uklopi, tu je i Dioni koji je kasnije došao, ali će igrati protiv Vojvodine, to je napadač u kojeg verujemo, probaćemo što pre da ga osposobimo za ono što nas očekuje. Nadovezaću se i na Krstičića, koji se brzo adaptirao, što se tiče fizičke pripreme on je na zavidnom nivou, to se nikad nije ni dovodilo u pitanje.

Što se tiče Krstovića, trener crveno-belih ima samo reči hvale.

– Kako smo počeli, tako smo i završili pripreme, svi su zdravi. Krstović je momak gde treba strpljenja i rada. Nijednom nisam imao problema sa njim, na svakom treningu je imao pristup kao da je utakmica. Polako, uz strpljenje i rad, ta njegova snaga prelazi u kvalitet i kolektiv. Jedan mlad igrač na koga ćemo se sigurno osloniti. Nemam primedbe, on samo treba sa obe noge da bude na zemlji. Mnogo se strpljenja uložilo u njega.

Fudbaleri Crvene zvezde, učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona počeće od drugog kola. Prva prepreka za plasman u najjače evropsko takmičenje biće im Kairat koji je u dvomeču bio bolji od Makabija iz Haife ukupnim rezultatom 3:1 (1:1, 2:0).

– Imaju direktnu igru. Po mom mišljenju je Makabi kvalitetnija ekipa, njihov problem je što nisu u takmičarskom ritmu. Kairat je u stopostotnom takmičarskom ritmu, to je jedna od stavki koja može da nam bude problem. Da su se sreli kasnije, ishod bi bio drugačiji. Nama je cilj jasan, korak po korak, ekipa koja igra direktan fudbal, dobra ofanzivna tranzicija, Vagner Lav igra čudnu poziciju kao neka desetka, dva špica jaka, dosta rada i direktan fudbal.

 

0
0

1 Komentara

  1. Niko od predstavnika Vojvodine nije otisao na zrebanje, izvlacenje parova, zato su kaznjeni i dobili poziciju broj 16. Uprava je tako nemarom napravila da se u prva dva kola igra sa blizancima u trenutku kad se bori za evropu!? Zapamtiti ovo Samardzicu, Djukicu, Tanovicu, Vasiljevicu kad posle 3-4 kola budu terali trenera kom nisu doveli 4 obecana pojacanja!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter