0
Evroliga

FOTO: Instagram/Screenshot

SPANULIS JE OTIŠAO, ALI ON ĆE JOŠ IGRATI: Printezis produžio ugovor sa Olimpijakosom!

Objavljeno: 15.07.21 u 23:59

Ne želi u penziju.

Pored Vasilisa Spanulisa, jedan od simbola grčkog Olimpijakosa je definitivno i Jorgos Printezis. Legendarni krilni centar koji trenutno ima 36 godina, odlučio je da još nije vreme za završetak karijere.

On je potpisao ugovor sa grčkim velikanom, pa će mu predstojeća sezona biti čak 17. u Olimpijakosu. Printezis je 2001. godine debitovao za crveno-bele iz Atine, a samo 3 sezone u karijeri je proveo van kluba. U sezoni 2006/07 je bio na pozajmici u Larisi, a u periodu od 2009. do 2011. godine je nosio dres Unikahe.

U karijeri je osvojio dve titule Evrolige, 2012. i 2013. godine, a ova prva pamtiće se upravo po njemu. Na oko 10 sekundi do kraja finala, CSKA je vodio 1 razlike. Spanulis je poveo poslednji napad svog tima, probio je po levoj strani pored Šveda i dodao je loptu Printezisu koji je postigao legendaran koš za pobedu i titulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter