1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POZNATA SU SVA IMENA: Evo na koga Zvezda ide ako prođe Kairat!

Objavljeno: 15.07.21 u 09:15

Gotovo da nema lakih rivala!

Crvena zvezda kvalifikacije za Ligu šampiona ove sezone kreće od drugog kola. Protivnik beogradskih ‘crveno-belih’ će biti Kairat, koji ima ‘lepa sećanja’ na aktuelnog srpskog šampiona i stadion ‘Rajko Mitić’. Ipak, od tada je prošlo nekoliko godina i nema sumnje da je ovaj tim Zvezde kvalitetniji u mnogome od nekadašnjeg sastava. Ako prođu Kairat, Crvena zvezda je saznala ko su joj potencijalni rivali.

Tim iz Ljutice Bogdana će igrati protiv boljeg iz duela:

Legija (Poljska) – Flora Talin (Estonija)
Alaškert (Jermenija) – Šerif (Moldavija)
Linkoln (Gibraltar) – Kluž (Rumunija)
Malme (Švedska) – Helsinki (Finska)
Ferencvaroš (Mađarska) – Žalgiris (Litvanija)
Mura (Slovenija) – Ludogorec (Bugarska)

Za Crvenu zvezdu je od krucijalnog značaja da se izbori ‘barem’ za ulazak u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, jer će onda imati obezbeđeno mesto u Ligi Evrope.

Šef stručnog štaba Dejan Stanković kompletirao je tim veoma rano, a poslednji se timu priključio Aleksandar Dragović koji je bio na Evropskom prvenstvu, gde je branio boje reprezentacije Austrije.

0
0

1 Komentara

  1. Osim Ludogoreca i Legije, sve ostalo nije problem. A ni oni jje pitanje kakvi su sad. Ne verujem da je i Ferencvaros neki problem. Ali, mogla bi jednom i sreca da osluzi Zvezdu u kvalifikacijama. Do sada su uvek dobijali najteze protivnike.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter