0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN ĆE IMATI EVROLIGAŠKE PRIPREME ZA NOVU SEZONU: Željko ide na megdan bivšem klubu, ali i finalistima Evrokupa!

Objavljeno: 15.07.21 u 21:34

Jake provere pred sezonu.

Košarkaši Partizana predvođeni najtrofejnijim evropskim trenerom Željkom Obradovićem, jedan deo priprema za narednu sezonu provešće u Turskoj. Naime, crno-beli će učestvovati na Kupu Istanbula koji će se održati 11. i 12. septembra.

Na ovom turniru pored Partizana, naći će se domaćin Fenerbahče, kao i finalisti Evrokupa, Uniks i Monako. Prvi rival sa kojim će crno-beli odmeriti snage je Monako, koji sa klupe predvodi Zvezdan Mitrović. U drugom polufinalnom susretu, koji se igra istog dana, sastaće se Uniks i Fenerbahče, dok će se 12. septembra igrati finale i meč za treće mesto.

Biće to odlična provera za crno-bele, jer će se sva tri rivala naredne godine nadmetati u Evroligi. Ovo takmičenje se prema rečima ljudi iz turskog klub organizuje u znak sećanja na Mehmeta Faruka Turkoza, nekadašnjeg člana kongresa kluba, koji je preminuo ove godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter