0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

OVO JE VEĆA MAJSTORIJA I OD MODRIĆEVE ‘LEPOTICE’: Izabran najlepši gol na EURO, čak 800.000 glasova za ovu ‘magiju’! (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.21 u 13:21

Autor najlepšeg pogotka na Evropskom prvenstvu je češki napadač Patrik Šik.

Upravo je njegova majstorija proglašena za najbolji gol na proteklom EURO, a da Vas podsetimo, to je bilo na utakmici protiv Škotske kada je Šik šutirao sa pola terena i uspeo da prebaci neopreznog golmana Dejvida Maršala.

Šik je šutirao sa nekihh 45 metara, što je zvanično najdalja zabeležena udaljenost sa koje je postignut pogodak na evropskim prvenstvima.

PROČITAJTE JOŠ: ODLAZAK IZ ŽELEZNIKA: Bio je najbolji mladi igrač Evrope, sada ponovo menja sredinu!

O ovome, da baš ovaj gol bude najlepši, odlučili su navijači koji su glasali na zvaničnoj stranici UEFA. Šikov gol je brojao skoro 800.000 glasova, a na drugom mestu našla se majstorija Pola Pogde protiv Švajcarske. Treće mesto je zauzeo Luka Modrić.


Na četvrtom mestu je pogodak italijanskog napadača Lorenca Insinjea protiv Belgije u četvrtfinalu, a TOP 5 zaokružuje gol Kristijana Ronalda protiv Mađarske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter