0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Fenomenalne kvote garantuju zaradu!

Objavljeno: 15.07.21 u 10:59

Uz klasičnu mešavinu severnih liga, dok ne počnu ove “prave”, dodali smo malo Čilea! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.30 Palestino – Huachipato

Ovo je gola borba za opstanak u prvoj ligi Čilea i ovde tipujemo neku vrstu iznenađenja.  Palestino još nema nijednu pobedu na svom terenu i sada ja krajnje vreme da se to desi. Hučipato je baš domaćinska ekipa i nikoga nisu pobedili u gostima. Domaći neće imati lakšeg gosta do kraja sezone.

Predlog: 1 (1,96)

20.00 Fram – Vestmannaeyjar

Fram je već na pola sezone toliko pregazio ovu ligu da je to retko viđena pojava bilo gde. U prvih 11 utakmica imaju skor 10-1-0 sa gol razlikom 33-9. Ovo je ka oderbi između prvoplasiranog i drugoplasiranog na tabeli ali niko ne može prići lideru. Čist kec.

Predlog: 1 (2,02)

21.15 Selfoss – Kordregir

Na utakmicama domaćih pada u proseku više od 4 pola po utakmici, dok su gosti na negde oko 3. Kvota na 3+ je toliko mizerna da je ne vredi uopšte stavljati na tiket. Neka počna klasično Islandsko raspucavanje i mi smo zadovoljni.

Predlog: UG4+ (1,92)

21.15 Afturelding – Olafsvik

Do kraja sezone domaćini neće imati lakšu utakmicu jer im dolazi ubedljivo najslabija ekipa lige koja ima samo 2 boda iz prvih 11 utakmica i praktično su ispali već. Domaćima odično ide njohova borba za opstanak i deluju dosta sigurno i daleko od opasne zone. Ova, nadamo se, pobeda će im biti samo još jedan korak ka tome.

Predlog: 1 (1,50)

KUPNA KVOTA 11,40 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 8530269

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter