0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

NEKADAŠNJI SELEKTOR OTKRIO RAZLIKU IZMEĐU ĐOKOVIĆA I FEDERERA: On ima barbika izgled, a Novak je šeprtlja!

Objavljeno: 15.07.21 u 21:57

Dobro ih je uporedio.

Novak Đoković ne prestaje sa sjajnim igrama, jer je pre samo 4 dana osvojio 20. Grend slem u karijeri. Time se izjednačio sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, a realne su šanse i da će ih prestići. Povodom Novakovog uspeha, za Mondo je pričao i nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović, koji je otkrio razlike između Rodžera i Đokovića.

Razlika između Rodžera i Novaka se ogleda u jednoj stvari. Federer ima barbika izgled. On je uvek savršen, igra savršeno, zato ljudi komentarišu njegovu eleganciju, igra lepo. On kad je na terenu to izgleda kao balet. Ali, da li taj baletan uživa u svom baletu ili on to kreira da bi se drugima dopao? To je velika razlika između njega i Novaka, počeo je Obradović.

FOTO: Youtube/Screenshot

Potom je dodao da Federer troši dosta energije samo da bi se dopao drugima, dok Novak može da kaže šta god hoće.

Federer troši ogromnu količinu energije u razmišljanju i razgovaranju da bi se dopao drugima. Novak je šeprtlja, može da kaže šta hoće, a onda da se ceo svet sruši na njega zato što je pomogao Italijanima, Japancima, ili je rekao bravo Hrvatima kada su igrali Svetsko prvenstvo u fudbalu, zaključio je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter