0
ATP

FOTO: Rolan Garos

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO MALOG JAPANCA I OTKRIO DA LI ĆE IĆI NA OLIMPIJADU: Srbija je ovo čekala! (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.21 u 22:55

To je naš šampion.

Nakon što je osvojio Vimbldon koji je bio 20. Grend slem u njegovoj karijeri, Novak Đoković je istakao da su šanse za nastup u Tokiju 50-50, ali je danas doneo konačnu odluku. Naime, najbolji svetski teniser je u jednom video snimku čestitao rođendan mladom Kujirou, istakavši da se nada njihovom susretu u Japanu.

Srećan rođenan moj prijatelju. Srećan 6. rođendan, izgledaš sjajno, tvoj napredak je sjajan. Želim ti sreću i nadam se da ćemo se videti u Tokiju na Olimpijskim igrama, rekao je Đoković u video čestitki.

Potom je u nastavku Novak napisao da se za Tokio pakuje sa velikim ponosom i da je za njega igra za Srbiju uvek bila posebna radost.

S velikim ponosom se pakujem za Tokio i pridružujem našoj reprezentaciji u borbi za najsjajnija odličja na Olimpijskim borilištima. Za mene je igra za Srbiju uvek bila posebna radost i motivacija i daću sve od sebe da nas sve obradujem! Idemooo, napisao je Novak Đoković na svom Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter