0
Košarka

FOTO: KSS

AMERIKANCI PIŠU DA SRBIJA OSTAJE BEZ SELEKTORA: Kokoškov će se pridružiti Bobiju i Dončiću!?

Objavljeno: 15.07.21 u 20:36

Ima dobar ugled u NBA ligi.

Prema pisanjima američkih medija, aktuelni selektor Srbije Igor Kokoškov bi karijeru mogao da nastavi u Dalas Maveriksima. Naime, ekipu u kojoj nastupaju Luka Dončić i Boban Marjanović je preuzeo legendarni Džejson Kid, koji želi da mu Srbin bude pomoćnik.

Razlog za to je sigurno činjenica da Kokoškov odlično poznaje Luku Dončića, sa kojim je 2017. osvojio Evropsko prvenstvo. Ako bi se ove glasine ostvarile, što bi značilo da bi Kokoškov definitivno napustio Fenerbahče, a verovatno i reprezentaciju Srbije.

Aktuelni selektor Orlova ima dobar ugled u Americi u kojoj je radio od 1999. do 2020. godine. Kokoškov je 2018. godine postao i glavni trener Finiksa, tada se zalagao da Sansi draftuju Luku Dončića, ali ga oni nisu poslušali. Na kraju godine je dobio otkaz, a deluje da mu prava šansa i nije pružena, jer te sezone Finiks i nije imao takmičarski imperativ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter